Δωρεάν μεταφορικά από 35€
Free shipping from 35€

TO ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ – THE COMPOUND EFFECT Το παγκόσμιο bestseller αυτοβελτίωσης ήρθε και στην Ελλάδα!

TO ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ – THE COMPOUND EFFECT

Το παγκόσμιο bestseller αυτοβελτίωσης ήρθε και στην Ελλάδα!


Το βιβλίο αυτό θα σας δείξει τον πιο αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο για να κατακτήσετε τεράστιες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, με ένα απλό βήμα τη φορά!

Θέλετε να έχετε επιτυχία;
Περισσότερη από όση έχετε μέχρι σήμερα;
Ακόμα περισσότερη από όση έχετε ποτέ φανταστεί;

Αυτό θα πετύχετε με αυτό το βιβλίο! Θα πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας! Τέρμα τα τεχνάσματα. Κομμένες οι υπερβολές. Επιτέλους, απλώς και μόνο η αλήθεια για ό,τι απαιτεί η κατάκτηση της επιτυχίας.
Ως επιχειρηματίας, σύμβουλος, ομιλητής και εκδότης του περιοδικού SUCCESS, ο συγγραφέας Darren Hardy έχει ακούσει και δει τα πάντα, ενώ τα περισσότερα απ’ αυτά τα έχει δοκιμάσει κι ο ίδιος. Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει τους θεμελιώδεις κανόνες που οδηγούν στην επιτυχία.
Το Θαύμα της Συσσώρευσης (The Compound Effect) περιέχει την πεμπτουσία όσων χρειάζεται να γνωρίζει και να εξασκεί κάθε άνθρωπος που επιθυμεί μια ζωή γεμάτη επιτυχίες. Αυτό το εύχρηστο, οργανωμένο σε απλά βήματα λειτουργικό σύστημα, σας επιτρέπει να πολλαπλασιάσετε τα επιτεύγματα σας, να προγραμματίσετε την πρόοδό σας και να κατακτήσετε αυτά που ποθείτε. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε στρατηγικές για τα εξής:
– Πώς να επικρατείτε κάθε φορά! Η στρατηγική νούμερο 1 για να πετυχαίνετε κάθε σας στόχο και να θριαμβεύετε έναντι όλων των ανταγωνιστών σας, ακόμα κι όταν είναι πιο έξυπνοι, πιο ταλαντούχοι και πιο έμπειροι.
– Τον τρόπο για να εξαλείψετε τις κακές σας συνήθειες (κάποιες από τις οποίες δεν τις συνειδητοποιείτε καν!), που σας εκτροχιάζουν από τον δρόμο σας προς την επιτυχία.
– Πώς να εφαρμόζετε αγόγγυστα τους λίγους θεμελιώδεις κανόνες που χρειάζονται για να σημειώνετε εντυπωσιακή πρόοδο σε όλα σας τα εγχειρήματα.
– Τα αποτελεσματικά και ανθεκτικά, στον χρόνο, κλειδιά της κινητοποίησης – πώς να αναπτύσσετε τα κίνητρά σας ώστε να κάνετε πράγματα μη αρεστά αλλά απαραίτητα.
– Πώς να συντονίζεστε με τη μεγαλειώδη ισχύ της κατάλληλης δυναμικής. Μόλις καταφέρετε να συντονιστείτε μαζί της, τίποτα δεν σας σταματά.
– Tα μυστικά που επιταχύνουν τα επιτεύγματα των ατόμων με υψηλούς στόχους. Έχουν αυτοί οι άνθρωποι κάποιο αθέμιτο πλεονέκτημα; Ναι, έχουν και πλέον μπορείτε να το έχετε κι εσείς!
Εάν πραγματικά επιθυμείτε να ζήσετε μια πλούσια, δημιουργική ζωή, αξιοποιήστε τη δύναμη του βιβλίου Το Θαύμα της Συσσώρευσης (The Compound Effect), για να οικοδομήσετε τις επιτυχίες που επιθυμείτε. Αρχίστε το ταξίδι σας σήμερα κιόλας!


@2023, Εκδόσεις Ίριδα.
Η αποστολή των ενημερωτικών μας email και προσφορών γίνεται λόγω της εγγραφής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα iridaeditions.com ή στην λίστα ενημερωτικών emails. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο, κάντε κλικ εδώ