Δωρεάν μεταφορικά από 35€
Free shipping from 35€

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ!

Αγαπητοί μας συνεργάτες,
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ!

Οι εκδόσεις Ίριδα αναλαμβάνουν τώρα και την επιμέλεια εκδόσεως βιβλίων. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας παρακολουθούν και σχεδιάζουν τα πάντα από το αρχικό στάδιο της δημιουργίας ενός βιβλίου μέχρι και το τελικό προϊόν.

 

Οι Εκδόσεις ΙΡΙΔΑ εδρεύουν στην Αθήνα και δραστηριοποιούνται στον εκδοτικό χώρο για πάνω από 20 χρόνια. Η πλούσια συλλογή των τίτλων του εκδοτικού μας οίκου είναι προϊόν της εργασίας μας επί σειρά ετών και της αγάπης που έχουμε για το βιβλίο. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται κυρίως στην εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες μας.

 

Ακολουθώντας τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του κοινού που μας προτιμά προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τις ενότητες των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε και να παρουσιάζουμε καινούριους ελκυστικούς τίτλους. Η διαδικασία της υλοποίησης κάθε τίτλου είναι ειδικά επιμελημένη σε όλα τα στάδιά της δίδοντας ένα άκρως ικανοποιητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εναλλακτική λύση στην έκδοση του βιβλίου όποιου συγγραφέα το επιθυμεί, προτείνοντας άψογη εκδοτική επιμέλεια και υλοποίηση της έκδοσης με πολύ συμφέρουσες οικονομικές προσφορές και συνεργασίες, μέσα από την ατέρμονη αναζήτηση νέων και καλών επαγγελματιών του χώρου.

 

Το βιβλίο που θα υλοποιήσουμε μαζί, θα βρεθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδος μέσω όλων των χονδρεμπόρων με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Οι προωθητικές μας ενέργειες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι πάσης φύσεως συνεργασίες και προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού συμβάλλουν τα μέγιστα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 

Εάν έχετε συγγράψει κείμενο ή βιβλίο και επιθυμείτε να το εκδώσετε απευθυνθείτε σε εμάς στο info@iridaeditions.com

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail info@iridaeditions.com ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 8615466 και 210 8668356.