Δωρεάν μεταφορικά από 35€
Free shipping from 35€
Αρχική|Προϊόντα|BESTSELLERS|ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ – THE COMPOUND EFFECT

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ – THE COMPOUND EFFECT

18.76

Κωδικός προϊόντος: 978-960-7926-87-6 Κατηγορίες: , , Συγγραφέας:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το διάσημο, διαχρονικό bestseller επιτέλους στα Ελληνικά!

 

Θέλετε να έχετε επιτυχία;
Περισσότερη από όση έχετε μέχρι σήμερα;
Ακόμα περισσότερη από όση έχετε ποτέ φανταστεί;

Αυτό θα πετύχετε με το βιβλίο που κρατάτε. Θα πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας! Τέρμα τα τεχνάσματα. Κομμένες οι υπερβολές. Επιτέλους, απλώς και μόνο η αλήθεια για ό,τι απαιτεί η κατάκτηση της επιτυχίας. Κάνοντας ένα απλό βήμα τη φορά, αλλάζοντας μία μόνο μικρή συνήθεια τη φορά, η ζωή σας θα αποκτήσει θαυμαστή πορεία.

Το Θαύμα της Συσσώρευσης (The Compound Effect) περιέχει την ουσία όσων χρειάζεται να γνωρίζει και να εξασκεί κάθε άνθρωπος με υψηλούς στόχους. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε στρατηγικές για τα εξής:
• Πώς να επικρατείτε κάθε φορά! Η στρατηγική νούμερο 1 για να πετυχαίνετε κάθε σας στόχο και να θριαμβεύετε έναντι όλων των ανταγωνιστών σας, ακόμα κι όταν είναι πιο έξυπνοι, πιο ταλαντούχοι και πιο έμπειροι.
• Τον τρόπο για να εξαλείψετε τις κακές σας συνήθειες (κάποιες από τις οποίες δεν τις συνειδητοποιείτε καν!), που σας εκτροχιάζουν από τον δρόμο σας προς την επιτυχία.
• Πώς να εφαρμόζετε αγόγγυστα τους λίγους θεμελιώδεις κανόνες που χρειάζονται για να σημειώνετε εντυπωσιακή πρόοδο σε όλα σας τα εγχειρήματα.
• Τα αποτελεσματικά και ανθεκτικά, στον χρόνο, κλειδιά της κινητοποίησης – πώς να αναπτύσσετε τα κίνητρά σας ώστε να κάνετε πράγματα μη αρεστά αλλά απαραίτητα.
• Πώς να συντονίζεστε με τη μεγαλειώδη ισχύ της κατάλληλης δυναμικής. Μόλις καταφέρετε να συντονιστείτε μαζί της, τίποτα δεν σας σταματά.
• Tα μυστικά που επιταχύνουν τα επιτεύγματα των ατόμων με υψηλούς στόχους. Έχουν αυτοί οι άνθρωποι κάποιο αθέμιτο πλεονέκτημα; Ναι, έχουν και πλέον μπορείτε να το έχετε κι εσείς!

Εάν πραγματικά επιθυμείτε να ζήσετε μια πλούσια, δημιουργική ζωή σε όλους τους τομείς, αξιοποιήστε τη δύναμη του βιβλίου Το Θαύμα της Συσσώρευσης (The Compound Effect), για να οικοδομήσετε τις επιτυχίες που επιθυμείτε, εύκολα και αποτελεσματικά. Αρχίστε το ταξίδι σας σήμερα κιόλας!

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Περιγραφή

ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ UV
ΣΧΗΜΑ: 14 Χ 21 εκ.
ΣΕΛΙΔΕΣ: 256