Δωρεάν μεταφορικά από 35€
Free shipping from 35€

IRIDA EDITIONS

Our rich selection of publications is the product of our long-standing commitment and love for books.

Our success is attributed mainly to the trust and concern shown by our friends, associates and readers.
Always loyal to our readers’ preferences and wishes, we are constantly aiming at expanding our list of publications and presenting new and attractive titles in varied subject areas.

Our growing number of titles follows the demands and satisfaction of our readers.
General interest titles, as well as the children’s section, have been carefully chosen to cover a large part of contemporary interests.
Respect for the reader is the core of our philosophy. Text and the usage of language are carefully edited to present information that is accurate and valuable.
To achieve quality results and reader satisfaction, each title is thoroughly reviewed in every stage of the publishing process.
Drawing confidence from our track record so far, we can promise you our readers that our efforts will continue in unchanging attitude and spirit.

Writer

Η Ηλιοπούλου Κανέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλάκα, στην παλιά Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Ε. Κ. Π. Α. και είναι αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ», αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση εξειδίκευσης στο αντικείμενο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ», αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ» και αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ».

Είναι πτυχιούχος γραφολόγος με το ADV-Advanced Diploma Course in Graphology του Cambridge School of Graphology (SCOG), στο αντικείμενο «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ». Έχει επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των Εκδοτικών Επιχειρήσεων, με πολύχρονη εμπειρία, στη μετάφραση, το σχεδιασμό, την επιμέλεια και συγγραφή πολλών και επιτυχημένων τίτλων και είναι η δημιουργός και εκδότρια των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΙΡΙΔΑ.
Απασχολείται για πάνω από 20 χρόνια με την έρευνα, τη μελέτη και τη συγγραφή εναλλακτικών τρόπων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης καθώς και γνωστικών αντικειμένων όπως η ψυχολογία, η επικοινωνία, η ερμηνεία των ονείρων, η μελέτη του ύπνου, η γραφολογία, η υγιεινή διατροφή, οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, η συμβουλευτική προσωπικότητας, η επιτυχία στις σχέσεις και πολλά άλλα. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Είναι συγγραφέας πολλών και επιτυχημένων τίτλων τα οποία έχουν γίνει Best Sellers με χιλιάδες πωλήσεις όπως τα ακόλουθα:

“Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ FLIRT”, “ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΣΕΠΗΣ”, “ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ”, “Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ”, “ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ (ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ)”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, από τις Εκδόσεις ΙΡΙΔΑ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο info@iridaeditions.com