ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ENGLISH
 
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ
 
HOME ΠΡΟΦΙΛ TA NEA MAΣ
 
   
 
ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
BESTSELLERS
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
NEWSLETTER
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
facebook facebook facebook facebook facebook

facebook facebook facebook facebook
 
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΡΙΔΑ
Η πλούσια συλλογή των τίτλων του εκδοτικού μας οίκου είναι προϊόν της εργασίας μας επί σειρά ετών και της αγάπης που έχουμε για το βιβλίο.  
Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται κυρίως στην εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες μας.  
Ακολουθώντας τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του κοινού που μας προτιμά, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τις ενότητες των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε και να παρουσιάζουμε καινούριους ελκυστικούς τίτλους.  
Ο αριθμός των τίτλων μας συνεχώς διευρύνεται και ανανεώνεται με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις και την ικανοποίηση των αναγνωστών μας.  
Τόσο το τμήμα με τους τίτλους γενικού ενδιαφέροντος για όλους, όσο και το τμήμα με τους τίτλους που απευθύνονται ειδικά στα παιδιά, είναι προσεκτικά επιλεγμένα έτσι ώστε να καλύπτουν μεγάλο μέρος των ενδιαφερόντων του σύγχρονου ατόμου.  
Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και πλούσιες, ο τρόπος γραφής και η χρήση της γλώσσας προσεγμένα, ενώ ο σεβασμός στον αναγνώστη δεδομένος.  
Η διαδικασία της υλοποίησης κάθε τίτλου είναι ειδικά επιμελημένη σε όλα τα στάδιά της και ελπίζουμε πως το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό και ποιοτικό.  
Θέλουμε να πιστεύουμε πως βαδίζουμε σωστά, δίνοντας την υπόσχεση σε εσάς και κυρίως σε εμάς τους ίδιους πως η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.  
H ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Ηλιοπούλου Κανέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλάκα, στην παλιά Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Ε. Κ. Π. Α. και είναι αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ», αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση εξειδίκευσης στο αντικείμενο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ», αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ» και αριστούχος πτυχιούχος με πιστοποίηση επιμόρφωσης στο αντικείμενο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ».
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΡΙΔΑ
Είναι πτυχιούχος γραφολόγος με το ADV-Advanced Diploma Course in Graphology του Cambridge School of Graphology (SCOG), στο αντικείμενο «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ». Έχει επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των Εκδοτικών Επιχειρήσεων, με πολύχρονη εμπειρία, στη μετάφραση, το σχεδιασμό, την επιμέλεια και συγγραφή πολλών και επιτυχημένων τίτλων και είναι η δημιουργός και εκδότρια των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΙΡΙΔΑ.
Απασχολείται για πάνω από 20 χρόνια με την έρευνα, τη μελέτη και τη συγγραφή εναλλακτικών τρόπων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης καθώς και γνωστικών αντικειμένων όπως η ψυχολογία, η επικοινωνία, η ερμηνεία των ονείρων, η μελέτη του ύπνου, η γραφολογία, η υγιεινή διατροφή, οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, η συμβουλευτική προσωπικότητας, η επιτυχία στις σχέσεις και πολλά άλλα. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι συγγραφέας πολλών και επιτυχημένων τίτλων τα οποία έχουν γίνει Best Sellers με χιλιάδες πωλήσεις όπως τα ακόλουθα:
“Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ FLIRT”, “ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΣΕΠΗΣ”, “ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ”, “Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ”, “ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ (ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ)”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, από τις Εκδόσεις ΙΡΙΔΑ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο info@iridaeditions.com
 
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΡΙΔΑ - Φαιδριάδων 104-106, 11364 Αθήνα
Τηλ. 210 8615466, 210 8668356 Fax 210 8615206
e-mail: info@iridaeditions.com, sales@iridaeditions.com
πίσω πάνω
powered by Marinet Ltd. © 2009